maandag 15 september 2008

Nieuwe inspiratiebron voor de horeca

Directeur Lodewijk van der Grinten van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) en de directeur van het Bedrijfschap Horeca en Catering, Wolter Spaink de nieuwe website Horecainnovatie.nl gelanceerd. De YouTube-achtige site moet innovatie binnen de horecabranche op interactieve wijze een impuls geven.

‘De site moet als inspiratiebron gaan fungeren waar ondernemers, werknemers, horecastudenten en toeleveranciers de mogelijkheid hebben hun kennis, ideeën en ervaringen op het gebied van innovatie uit te wisselen. Bijvoorbeeld door het plaatsen van foto’s, video’s en reacties’, laat KHN weten.

De nieuwe website is een initiatief van het Bedrijfschap Horeca en Catering en de Commissie Innovatie van KHN. De commissie wil ondernemers prikkelen om vernieuwend te ondernemen en ondersteunt hen daarbij praktisch.

Naast de ontwikkeling van de website doet de commissie meer om innovatie op de kaart te zetten. Zo organiseert ze innovatieworkshops en inspiratiebustours langs voorbeeldbedrijven. Daarnaast initieert de commissie onderzoeken in samenwerking met de Hoge Hotelschool Maastricht en het bedrijfschap.
www.missethoreca.nl

Geen opmerkingen: