zaterdag 13 september 2008

YES! BUS GEVONDEN!!!!


Wow, het was een flinke rit, maar de moeite gelukkig waard. Nadat we eerst het huis op zijn kop hadden gezet voor kenteken DEEL III van de Fiat.... (rarara, gevonden in een doos op zolder..pfff), zijn we naar Schiedam getogen om naar een witte Nissan Vanette te gaan kijken.

Een pittige rit vanuit Zwaagdoik, maar gelukkig waren de kids superlief op de achterbank en het was rustig onderweg.

Op een industrieterrein na 600 mtr rechts.... hmmm.... een smalle straat met links een hele rij garagedeuren.... voor enkel deuren stond een man.... daarachter wat autogeklus.... VAAAG!

Maar aan het einde van de straat een klein parkeerterrein met allerhande busjes. Helemaal achteraan, het dak groen van het buitenstaan...de rubbers verweerd, daar stond de Nissan... Ik dacht nog.... heb ik daarvoor zo lang in de auto gezeten? Maar na een beetje rondneuzen stond er ook nog een rode Hyundai H200, zag er mooi uit, binnen ook nog heel netjes en lekker ruime laadruimte.

Wij meteen het industrieterrein over gecrossed met het ding, puik wagentje!! En dus de Fiat ingeruild voor toch nog € 900,- !!!

Helaas, helaas, helaas, het postkantoor was al dicht, dus volgende week halverwege Rotterdam en Zwaagdijk afgesproken. A.s. zaterdag gaan we dus lekker BUSSEN!!

Geen opmerkingen: